+36 30 948 9898

Ajtónyitás

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Barátainknak, partnereinknek, visszatérő ügyfeleinknek!

Műszaki ajtónyitás biztonsági zárak gyártása kulcsmásolás helyszíni lakatosmunka elektromágnes kaputelefon beléptető-rendszer
Mesterünk, Boros Zoltán 1991-ben rakta le vállalkozásunk alapjait. Mára 0-24 zárszerviz segélyszolgálat, biztonságtechnikai szakszerviz, kulcsmásoló, zárbolt és lakatosműhely is lettünk.
 
Műszaki ajtónyitást végzünk, hidraulikus ajtócsukót, egyszerűbb és magas biztonsági szintű zárakat szerelünk, kulcsot másolunk, helyszíni lakatosmunkát végzünk. Síktapadó elektromágnest, komplett beléptető-rendszert, biztonsági ajtót és rácsokat telepítünk. Korlátot, kerítést, lépcsőházi üveges portálokat gyártunk és újítunk fel...
 

Ügyfeleinknek - elsősorban a közös képviseleteknek, különböző vállalkozásoknak, állami és önkormányzati intézményeknek és más visszatérő megrendelőinknek ezúton is köszönjük, hogy a rendszeres megrendeléseikkel segítenek fenntartani 0-24 zárszerviz gyorsszolgálatunkat, általános biztonságtechnikai zárszerelő-, tűzvédelmi-karbantartó-, lakatos részlegünket, zárszaküzletünket és kulcsmásolónkat!

 

Egyúttal köszönjük együttműködésüket azon partnereinknek is, akik akár építő jellegű tanácsaikkal, akár termékeikkel, szolgáltatásaikkal támogatnak bennünket annak érdekében, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezhessük - mind az alaptevékenységeink tekintetében, mind azon rokon területeken, ahol még nem rendelkezünk évtizedes tapasztalatokkal!

Tevékenységünkkel, a vállalkozás fiatalításával az a célunk, hogy a magyar foglalkoztatási viszonyok javítása, ill. a szaktudás továbbadása révén, hosszútávon biztosítsuk munkatársaink jólétét és tágabb környezetünk fenntartható fejlődését.

 

Reméljük, hogy honlapjaink által új partnerek - megrendelők, beszállítók, alvállalkozók, vásárlók is megtalálnak bennünket, hogy hosszútávon segíthessük egymást!

Köszönettel,
Kámán Levente

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás
Szolgáltatásainkat elsősorban Budapest területén és Pest megye településein végezzük. Nagyobb munkákat, úgymint zárrendszer telepítést, tűzvédelmi karbantartást és egyéb zárszervizes feladatokat - kapacitásunk függvényében - távolabb is vállalunk.
 
Termékeinket az egész országban kínáljuk megvételre XIV. kerületi zárszaküzletünk, webáruházunk ill. bemutatótermünk segítségével.
 
0-24 Zárszerviz és Lakatosműhelyünk székhelye, ill. telephelye Budapesten két helyszínen - a III. kerület óbudai részén, ill. a XIV. kerületi Zuglóban - található.
A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!